Familjen

Familjen som bor här

Vi som bor här på gården är pappa Martin född 1970, mamma Madelene född 1975 och två barn. En dotter född 2006 och en son född 2009.

Martin flyttade till Storudden med sin mamma Gullvi och pappa Henry 1975. De hade under hans uppväxt mjölkkor tills Henry gick i mjölkpension under 80-talet. Tyvärr finns varken Henry eller Gullvi med oss i livet längre, men de skulle båda uppskattat inriktningen gården tagit.

Foto: Martin Wilhelmsson, Vy över tjärnet.

Foto: Martin Wilhelmsson, Vy över tjärnet.

Martin har sedan 2001 drivit en mekanisk verkstad med säte på Storudden. Martin är en levnadsglad händig mångsysslare som alltid har många projekt på gång. Det finns alltid saker och maskiner att laga och förbättra.

Madelene är en kreativ människa som älskar att skapa. I sin firma säljer hon bland annat illustrationer. Just nu har hon ett uppdrag som processledare för ett Leaderprojekt, (WEB). Hon sitter också med i en arbetsgrupp som årligen arrangerar en Bonnamarknad.

Foto: Madelene Wilhelmsson, Vår bruna labrador i Kolarebyn i Bengtsfors.

Foto: Madelene Wilhelmsson, Vår bruna labrador i Kolarebyn i Bengtsfors.

Med oss i huset bor det alltid ett par musfångare. Just nu är det två kastrerade hankatter.

2005 köpte vi vår bruna labrador. Han är mycket snäll och social och har en fin stamtavla. 2012 blev han pappa till inte mindre än 12 valpar. Vill ni läsa mer om hans uppfödare och se bilder på hans valpar kan ni göra det här: Kate Joergensen, uppfödare.

Comments are closed.